Roadpilot

RoadPilot, ‘s werelds meest geavanceerde GPS waarschuwingssysteem biedt u alle mogelijkheden van de Micro RoadPilot en meer. De RoadPilot biedt de mogelijkheid om naast pieptonen ook gesproken tekst te laten horen bij meldingen. Door het LCD touchscreen zijn alle functies snel toegankelijk en worden overzichtelijk weergegeven.

De RoadPilot systemen zijn veel meer dan een systeem dat u helpt om snelheidsovertredingen te voorkomen. Het unieke signaleringssysteem is bedoeld om u alert, maar bovenal veilig te laten rijden. De systemen signaleren tijdig flitspalen, roodlichtcamera’s en trajectcontroles. Bij elk controlepunt wordt tevens de maximale snelheid weergegeven. Rijdt u niet te hard dan zal het waarschuwingssignaal ook niet klinken.

Legaal
De RoadPilot systemen werken net als een navigatiesysteem op basis van GPS. Om deze reden is het gebruik van de RoadPilot producten in alle landen toegestaan, ook in landen waar radardetectie verboden is.

Duidelijke weergave
Het grote verlichte display van de RoadPilot geeft alle relevante informatie in een oogopslag weer. De verschillende schermen zijn met een druk op het scherm snel op te roepen.

Snelheid
Als u niet in de buurt bent van een snelheidscontrole of andere gevaarlijke verkeerssituatie geeft de RoadPilot uw exacte GPS snelheid weer. Verder is er informatie zichtbaar over richting en afstand tot de dichtstbijzijnde locatie, uw rijrichting en de exacte tijd.

Waarschuwingen
Als u een waarschuwing ontvangt ziet u duidelijk waar deze zich bevindt en welk type locatie het is. Uiteraard wordt ook de maximumsnelheid weergegeven en de door u gereden snelheid. Rijdt u te snel dan hoort u ook een geluidssignaal wat eenvoudig uit te schakelen is met een druk op het luidsprekersymbool rechts onder in het scherm.

USB PC interface
Als u uw Roadpilot ontvangt bevat deze niet altijd de laatste gegevens over vaste snelheidscontroles in de Benelux. Dagelijks worden er nieuwe locaties bijgevoegd of verwijderd. U begrijpt dat het belangrijk is om uw RoadPilot te voorzien van actuele informatie. Met de meegeleverde USB interface kunt u de meest actuele informatie via het internet in uw RoadPilot laden.

Complete set
De RoadPilot producten worden geleverd als een complete set. De set bevat alle onderdelen om de RoadPilot met uw PC te verbinden als ook om de RoadPilot in uw auto te bevestigen.