Audi nieuwste modellen

De Duitse autofabrikant van het merk Audi is opnieuw een nieuwe auto aan het ontwerpen onder de naam e-tron. De auto wordt volledig elektrisch en het doel van Audi is om de auto helemaal geen uitlaatgassen te laten uitstoten. Dit zullen de eerste elektrische auto’s zijn van Audi.

De wereld is continue bezig met het duurzaam maken van producten, het redden van de wereld en het milieu. Het is natuurlijk al bekend dat Tesla de grote voorganger is van de elektrische auto’s. Er zijn na Tesla al een aantal elektrische auto’s op de markt gebracht, maar Audi blijft tot nu toe nog achter.

De Audi e-tron modellen

Volgend jaar zal Audi twee nieuwe modellen uitbrengen van het concept Audi e-tron. De auto wordt in twee modellen uitgebracht, De ‘A3 sportback e-tron’ en de ‘Q7 e-tron quattro’. Het eerste model is een prachtige auto met een sportief accent. Deze auto straalt luxe en elegantie uit en is ideaal voor dagelijks gebruik. Het tweede model is een SUV met een bagageruimte van maar liefst 1.835 liter. Het model is groter en sterker dan voorgaande modellen. Het heeft niet alleen stoelverwarming vóór en achter, maar ook is het stuur verwarmbaar en heeft de auto interieurvoorverwarming, zodat je nooit meer hoeft te krabben. Beide modellen voldoen volgens de concept video’s aan alles wat een Audirijder gewend is en nog veel meer dan dat.

Veel auto’s gingen Audi al voor met het uitbrengen van elektrische auto’s. Wij verwachten daarom natuurlijk veel van de nieuwe modellen, Audi laat al enige tijd op zich wachten met de elektrische modellen. De auto’s moeten vernieuwend, uniek en natuurlijk innovatief zijn. De elektrische auto’s van Audi zijn nu al te bezichtigen op de website, maar dit zijn enkel concepten. De definitieve e-tron modellen zijn nog niet officieel uitgebracht. Audi verwacht in 2018 de definitieve elektrische auto’s uit te brengen.

Audi het beste automerk

Niet is Audi alleen bezig met het ontwerpen van deze elektrische auto’s. De Duitse autofabrikant is onder andere bezig met het ontwerpen van maar liefst 20 nieuwe en vernieuwde Audi modellen die zij voor 2019 op de markt willen brengen. Wij zijn heel erg benieuwd naar de e-tron modellen en natuurlijk de modellen die er nog allemaal komen gaan. Maar wie wil er dan ook geen Audi rijden, na tweemaal achter elkaar te zijn gekozen voor beste automerk in 2016 en 2017 door het Amerikaanse consumententijdschrift Consumer Reports.

Benieuwd naar de voordelen van shortlease voor jou als zzp’er?

Wat is shortlease zpp?

Shortlease zzp biedt de mogelijkheid om als zzp’er voor een kortere periode een auto te leasen, in plaats van de leasecontracten voor een jaar of langer. Shortlease is in principe geschikt voor iedere zzp’er, ook voor beginnende ondernemers.
De leasemaatschappij wil vaak wel weten of je wel serieus onderneemt. Hiervoor vragen zij vaak een uittreksel van de Kamer van Koophandel of een ondernemingsplan.

Met shortlease zijn alle kosten inbegrepen in de maandprijs, behalve de brandstof en privékilometers. Bij de meeste leasemaatschappijen zijn er leaseauto’s beschikbaar in alle soorten, maten en prijsklassen.

Voordelen van Shortlease zzp

Shortlease zzp staat bekend om zijn grote flexibiliteit. Enkele andere voordelen dat shortlease met zich meebrengt zijn:

 • Na een korte looptijd, vaak 1 of 2 maanden daarna dagelijks opzegbaar
 • Een afkoopprijs hoef je niet te betalen
 • Bijkomende service- en onderhoudskosten zijn niet voor jou

Is Shortlease een dure lease variant?

Shortlease staat vaak ook bekend om hoge kosten, maar klopt dat eigenlijk wel? Huren van een auto voor een periode van 1 of 2 maanden is vaak duurder dan Shortlease. Het gaat er eigenlijk om of de periode van de huur van te voren vastgesteld kan worden. Want er is natuurlijk een wisselwerking tussen Shortlease en langlopende leasecontracten. Omdat je met een langlopend leasecontract vast zit aan een langere termijn van betalingen, ben je uiteindelijk duurder uit wanneer jij een langlopend leasecontract afsluit voor een auto, die je maar tijdelijk nodig hebt. Dit geldt natuurlijk ook andersom.

Top 5 gekozen automerken voor Shortlease

 1. Volkswagen
 2. SKODA
 3. Renault
 4. BMW
 5. Audi

Waarom dit de meest gekozen automerken zijn voor Shortlease

Leaseauto’s worden vaak gekozen op basis van de hoogte van de bijtelling. Bijtelling wordt uitgedrukt in % van de cataloguswaarde. Deze bijtelling is het bedrag dat betaald dient te worden als de auto van de zaak ook privé wordt gebruikt. De hoogte van de bijtelling wordt bepaald door de mate van CO2 uitstoot. De CO2 uitstoot is een stuk lager bij leaseauto’s die minder brandstof gebruiken. Hierdoor zijn deze auto’s ook een stuk voordeliger in de lease dan auto’s, die niet zuinig zijn.

De bovenstaande automerken bieden verschillende modellen met een gunstige bijtelling, vandaar dat deze merken vaak worden gekozen. Meer weten over shortlease zzp? Neem eens een kijkje op de website van Shortlease Company!

Kleine mankementen aan je auto

Een auto blijft een machine en machines gaan na verloop van tijd kapot. Niet per se omdat de machine niet goed is, maar ook omdat het een gebruiksproduct is en er nou eenmaal slijtage plaatsvindt. Dit zijn veel voorkomende kleine mankementen die kunnen voorkomen bij je auto.

Meest afgekeurde onderdeel APK

Een van de mankementen die misschien niet groot is, maar wel heel belangrijk, is de rem. Dit is verreweg het onderdeel waarop de meeste auto’s worden afgekeurd bij de APK. De remschijven die op de auto zitten verslijten na verloop van tijd, waardoor ze niet meer aan de wettelijk vastgestelde minimale dikte voldoen.

Autosleutel reageert niet meer

Geen belangrijk, maar wel een erg vervelend mankement is als de autosleutel niet meer goed reageert. Het kan gebeuren dat de batterij leeg is, de batterijhouder niet meer goed reageert, dat de knoppen niet meer goed werken, of zelfs dat hij geen contact meer maakt, waardoor de auto niet meer start.

Airco kapot

Van een airco in de auto wordt heel veel gebruik gemaakt. Vooral als de zon weer begint te schijnen en je een lang stuk in de auto moet zitten, is het een heerlijke luxe om te hebben. Erg vervelend dus als deze kapot gaat. Het kan ook zijn dat de airco een muffe lucht geeft door bacteriegroei. De garage heeft hier gelukkig middeltjes voor om de airco een soort van door te luchten en de luchtjes te verwijderen. Door de airco regelmatig in te schakelen zorg je dat hij minder snel kapot gaat door uitdroging.

Centrale deurvergrendeling

Het is natuurlijk super makkelijk om met 1 knop alle deuren in de auto te openen of te sluiten, zodat je niet vanuit 1 deur die open is, eerst naar binnen moet om vanuit daar alle deuren te openen. Wederom is dit geen hele gevaarlijke fout, maar vooral erg vervelend.

Verlichting

Als je verlichting niet meer werkt kan dit door verschillende dingen komen. Ten eerste kan het zijn dat je lampje gewoon is gesprongen en deze vervangen dient te worden. Maar het kan ook zijn dat er een contact fout is en er geen signaal kan worden doorgegeven aan het licht dat deze aan moet. Wat ook het geval kan zijn, is dat de kap om je lampje los zit en er hierdoor water in kan lopen als het heeft geregend. Op die manier kan er kortsluiting ontstaan, waardoor je verlichting niet meer reageert.

Zelf doen of uitbesteden?

Sommige dingen kan je makkelijk zelf doen, of met een beetje hulp van filmpjes op Youtube. Maar voor sommige problemen is het toch beter om langs de garage of je dealer te gaan, zodat je zeker weet dat het goed gebeurd. Daarbij zitten veel dingen bij je verzekering of garantie, dus dan is het zonde om daar geen gebruik van te maken!

Autoruit vervangen in 14 stappen

Hoewel het niet aan te raden is, kan je met een beetje handigheid zelf de autoruit vervangen. Vaak kun je namelijk met een goede autoverzekering al ver komen.

Voorbereiden

1. Demonteer de achteruitkijkspiegel. Nadat u één van de schroeven heeft losgeschroefd, kunt u het blok en de spiegel eruit halen.
2. Demonteer de ruitenwissers. Dit kunt u het gemakkelijkst doen door ze op te lichten in de schoonmaak positie, hierdoor kunt u ze makkelijk weer terugplaatsen.
3. De interieurverwarming-ventilatie dient u af te plakken met afplakband. Nu kunnen er geen glasscherven meer in de ventilatieopening komen.
De oude autoruit deïnstalleren
1. Allereerst dient u te controleren of de pakking nog van juiste kwaliteit is. Indien het rubber niet zo zacht is of er scheuren zijn, dient u deze te vervangen.
2. Steek een stevige mes in het rubber, wees voorzichtig dat u het glas niet raakt. Nu zou het glas van binnen eruit kunnen drukken.
3. Wanneer de pakking nog bruikbaar is, zou u de ruit nog harder eruit kunnen halen. Het afdichtingsmiddel dient hierbij als eerste gebroken te worden.
4. Met uw voeten kunt u nu de autoruit vanuit de bestuurders-stoel langzaam eruit duwen. Niet schoppen tegen de autoruit. Gebruik eventueel ook een houten stok om het gemakkelijker te maken.
5. Vraag iemand om op de bovenkant van de auto te zitten, voor het geval de autoruit eruit is. U heeft nu bijna het verwisselen van de autoruit voltooid.
De nieuwe auto(voor)ruit installeren
1. Maak het frame vrij van roest, reinig het dashboard en vergeet niet het afdichtingsmiddel van de nieuwe pakking eruit te halen. Plaats vervolgens de pakking op een plek waar de zon zicht op heeft. Zo wordt het warmer en dus beter buigzaam.
2. Pas de pakking op het raam. Smeer vervolgens een kleine hoeveelheid afdichtingsmiddel aan de onderkant van de nieuwe autoruit op het halve kanaal. De dikke kant dient aan de binnenkant te komen, aan de buitenkant de kant met de gleuf.
3. Smeer een klein beetje vaseline aan de buitenkant van het rubber. In het boven-midden en aan de onderkant kunt u iets meer vaseline gebruiken.
4. Plaats de autoruit op de plek aan de buitenkant van uw auto. De losse einden dienen in de auto te zijn.
5. Over het frame trekt u nu voorzichtig een koord, waarmee de rubber op zijn plek zal trekken. Een ander persoon dient nu het rubber tegen de auto(voor)ruit te pushen, zo kan de rand niet meer los-springen.
6. De vaseline die u heeft ingesmeerd, dient gereinigd te worden en ook de onderdelen die u aan het begin heeft gedemonteerd moet u weer herinstalleren waarna de autoruit vervangen is.

Zenuwachtig voor je rijexamen

Heb je nog geen rijbewijs en wil je binnenkort op rijexamen gaan? Dan kunnen de zenuwen al vroeg toeslaan. Je wilt natuurlijk in één keer je rijbewijs halen en dit legt best wel een druk je op. Je wilt je kans van slagen natuurlijk vergroten ondanks al je zenuwen. Als je al een tijd voor je examen zo zenuwachtig bent dat je bang bent dat je niet helder kunt nadenken tijdens het examen is natuurlijk vervelend. Wil je een aantal tips voor je examen gaat doen?

Rijexamen tips

 1.  Luister naar je rijinstructeur

Je rijinstructeur weet precies hoe je rijdt. Hij of zij zorgt er met met persoonlijke rijlessen voor dat je klaar bent voor het rijexamen. Als je er niet klaar voor bent dan zou je ook niet op mogen gaan. Dus als je rijinstructeur erop vertrouwd dat je het examen zult halen, dan moet je dat zelf ook.

 1. Het is maar autorijden

Maak je het niet te groot voor jezelf? Het is een rijexamen, maar het is nog steeds alleen maar autorijden. Dit is natuurlijk makkelijk gezegd, maar probeer het als een rijles te zien en niet als examen. Zorg dat je genoeg rijlessen hebt genomen zodat je hierin goed bent voorbereid.

 1. Ben zelfverzekerd

Zorg ervoor dat je tijdens je rijexamen zelfverzekerd overkomt. Ook al heb je van binnen een gevoel dat je op wilt geven, zorg er dan toch voor dat het niet zo overkomt. Kom uitgerust naar het examen. En toon initiatief tijdens het rijden. Neem voorrang waar je het hebt, en pas de snelheid aan op het moment dat het nodig is. Laat zien dat je de controle hebt en dat je weet waar je mee bezig bent. Raak niet in paniek als je een keer een foutje maakt. Die maakt iedereen. Belangrijker is de manier waarop je op een foutje reageert. Als je laat zien dat je na een foutje de situatie weer onder controle krijgt of weet wat je fout hebt gedaan en waarom dan ben je al goed op weg.

 1. Bijzondere verrichtingen

Hier lopen veel mensen op voorhand tegenaan te kijken. Je moet tijdens je rijexamen laten zien dat je de bijzondere verrichtingen kunt uitvoeren. Fileparkeren en straatje keren zijn hierbij de grootste angst. Helemaal niet nodig want ook hierbij geldt het dat het niet perse foutloos hoeft. Kijk goed en laat zien dat je weet wat je aan het doen bent. Raak ook hierbij niet in paniek en dan gaat het vanzelf goed. Laat je niet opjagen door andere weggebruikers.

 1. Rijlessen in de drukte

Zorg tijdens je rijlessen ervoor dat je op verschillende tijdstippen gaat rijden. Zo kom je in verschillende verkeerssituaties. Ga je rijlessen in Eindhoven of Amsterdam bijvoorbeeld, dan wil je ook lessen als het druk is op de weg. Zo raak je niet verrast tijdens je rijexamen.

Dit moet u weten over het dieselschandaal van volkswagen

Op 18 september 2015 is er een Amerikaans onderzoek gepubliceerd waarin blijkt dat autofabrikant Volkswagen de (strenge) milieueisen heeft overtreden betreft de dieselmotoren. Deze milieueisen zijn opgenomen in de zogehete “Clean Air Act”. Sinds dit onderzoek van de Environmental Protection Agency (EPA) staat volkswagen enorm onder druk. Volkswagen staat niet alleen onder druk in Amerika maar ook in Europa. Dit staat ook wel bekend alsdieselgate.

Waar is mee gesjoemeld bij Volkswagen?

De motoren van Volkswagen zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde software die ervoor zorgt dat de motoren schoner lijken dan dat ze in werkelijkheid zijn. Deze software zorgt ervoor dat de uitstoot minder is bij een controle in een garage dan op de weg. De software weet wanneer de auto in een garage op een rollerbank staat en wanneer hij op de weg is. Dit herkent de software door de volgende manieren:

Het stuur wordt niet gebruikt

Het GPS signaal is minder goed omdat de auto binnen staat in een garage
De auto staat op een rollerbank, de wielen draaien wel maar de auto blijft stilstaan
Zodra er aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan weet de geimplementeerde software dat hij getest wordt. Deze software zorgt er dan voor dat er minder schadelijke stoffen worden uitgestoten dan wanneer hij op de weg is. Hierdoor zijn de auto’s jarenlang zuiniger geacht dan dat ze in werkelijkheid waren.

Welke modellen gaat het om?

Er wordt nog veel onderzoek gedaan naar dit schandaal maar in ieder geval is bekend dat Volkswagen, Audi en Porsche betrokken zijn bij dit schandaal. De volgende auto’s van het bouwjaar 2009 t/m 2015 van Volkswagen zijn voorzien van sjoemelsoftware:
Volkswagen Jetta
Volkswagen Golf
Volkswagen Beetle
Volkswagen Passat

Bij deze modellen zit er een 2.0 liter dieselmotor die voorzien is van sjoemelsoftware. Ook Audi maakt gebruik van dezelfde motoren. De “getroffen” modellen van Audi zijn:
Audi A1
Audi A3
Audi A4
Audi A5
Audi A6
Audi TT
Audi Q3
Audi Q5.

Naast de besmette 2.0 liter motoren zijn er ook grotere motoren aangetroffen die besmet zijn. Het gaat hierbij om 3.0 liter V6 dieselmotoren. Auto’s die deze motoren hebben zijn:
Volkswagen Touareg
Porsche Cayenne
Audi A6 Quattro
Audi A7 Quattro
Audi A8
Audi A8L
Audi Q5

Besmette modellen

Wil jij een Duitse auto importeren? Kijk dan op www.automotiveimport.nl. De besmette modellen zijn een stuk vervuilender dan dat ze in werkelijkheid zijn. Hierdoor zijn de auto’s een stuk minder geld waard. Een rechter moet hier over oordelen wat een passende “straf” is voor Volkswagen.

Rollenbaan meest toegepaste transportbaan

Indien men het lichaam wilt ontlasten tijdens een productieproces worden vaak rollenbanen gebruikt. Producten kunnen door het gebruik van rollenbanen gemakkelijk verplaatst worden. Het tillen van de producten wordt door het gebruik van rollenbanen een stuk minder. Het lichamelijke transport wordt, door het gebruik van rollenbanen een stuk minder, wat beter is voor de gezondheid.

Intern transport

Rollerbaan

 

Het intern transport binnen een bedrijf is in veel gevallen een belangrijk vraagstuk. Men zal er alles aan doen om het intern transport zo goed mogelijk te maken. Het is een belangrijk gebied om de kwalitiet van het werk te verbeteren.

 

Wanneer een product over een bepaalde afstand, van de ene naar de andere kant moet worden verplaatst, is een rollenbaan een uitkomst. Het tillen wordt tot een minimum beperkt. Men hoeft nu alleen de pakketten over de rollenband door te schuiven.

Opbouw

Een rollenbaan wordt vaak van aluminium gemaakt. Dat is een licht materiaal waardoor de rollenbaan eenvoudig verplaatst kan worden. Op deze manier kan hij daar worden gebruikt, waar hij op een bepaald moment, in het productieproces het hardst nodig is. Men maakt tegenwoordig ook vaak gebruik van elektrisch aangedreven rollenbanen van Eslogic. Hierbij is het doorschuiven zelfs niet meer nodig. Om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren, bij elektrisch aangedreven rollenbanen, worden ze vaak afgeschermd.

Het kan slecht aflopen wanneer een aangedreven rol een stuk kleding mee zou nemen. Je weet dan niet wat er allemaal kan gebeuren. Elektrisch aangedreven rollenbanen hebben een gunstige uitwerking op de werknemers. Op de eerste plaats zullen de werknemers het beter naar hun zin hebben. Daarnaast zal men dus ook minder ziek zijn. De rug wordt praktisch niet meer belast, wat alleen maar goed is voor de werksfeer. Doordat er zo weinig zieken zijn in een fijne werkplaats, heeft dat een gunstig effect op alles.

Ook kan men sneller producten van de ene naar de andere plaats vervoeren op elektrisch aangedreven rollenbanen. Ze worden tegenwoordig vooral toegepast in moderne magazijnen. Door het product op de rollenbaan te plaatsen kan men het snel, zonder lichamelijke krachten, naar de plaats van bestemming vervoeren.

Checklist: tweedehands auto kopen

Als je een tweedehands auto wilt gaan kopen, wil je niet voor verassingen komen te staan. Je wilt risico’s op onvoorziene kosten uitsluiten of inzichtelijk maken, zodat je weet welk onderhoud er aan zit te komen. Waar moet je op letten bij het kopen van een tweedehands auto?

Bekijk de RDW gegevens

Controleer of een auto geïmporteerd is. Je kan dit eenvoudig controleren door vooraf het kenteken te lezen vanaf de advertentie. Als deze er niet bij staat, vraag je dit op bij de betreffende verkopende garage of particulier. Voer het kenteken in op ovi.rdw.nl en bekijk vervolgens ‘datum eerste afgifte Nederland’. Als deze datum overeenkomt met het bouwjaar en ‘datum eerste toelating’ is het geen import. In het algemeen zijn geïmporteerde auto’s goedkoper om in te kopen. Vooral bij oude auto’s (vanaf 10 jaar oud) zal je goed de auto moeten controleren op gebreken. Financieel is het voor de importeur aantrekkelijk om alleen relatief jonge auto’s te importeren. Een oude auto, kan statistisch gezien duiden op een auto met (in het verleden) veel schade. In beide gevallen kan je een gedetailleerd rapport aanvragen bij de RDW, of een andere partij. Hiervoor betaal je een klein bedrag en heb je meer inzicht in de historie van de auto. Denk hierbij aan de vorige eigenaren en geregistreerde schadegevallen. Een import auto hoeft lang niet altijd een slechte indicatie te zijn. Vooral als je een klassieke Jaguar auto wilt kopen, is de kans groot dat het gaat om een import auto. Zolang de auto te koop staat bij een erkende vakgarage hoeft je hierover geen zorgen te maken. Uiteraard blijft het verstandig een rapport aan te vragen bij de RDW om risico’s uit te sluiten.

Controleer de onderhoudshistorie

Het is aannemelijk dat de onderhoudshistorie aanwezig is indien het gaat om een een jong gebruikte auto met één eigenaar. Is de auto ouder en zijn er meer eigenaren geweest? Dan is de kans groot dat de onderhoudshistorie incompleet en onduidelijk is. In het algemeen zal het onderhoud ook wat nalatig zijn geweest. Dit zijn risicofactoren, die terug te zien in de prijs. Voor een auto van duizend Euro, kan je weinig verwachten. Maar een auto met een vraagprijs van 6000 Euro van bijv. drie jaar oud mag je zeker een degelijke auto verwachten. Hou er rekening met dat het grote onderhoud begint bij een kilometerstand van circa 60.000 kilometer of een leeftijd van vijf jaar. Controleer bij de fabrikant van de auto wat het onderhoudsinterval moet zijn. Controleer vervolgens wat het onderhoud is geweest aan de auto die jij wilt kopen. Bekijk vervolgens de geldigheid van de APK – een nieuwe APK wilt niet zeggen dat de auto goed is. Bekijk het onderhoudsverleden daarom zorgvuldig en vraag eventueel de ANWB of een merkdealer om een aankoopkeuring.

Proefrit

Als je de eerste stappen doorlopen hebt kan je een proefrit maken. Trek hiervoor een half uur uit en test de remmen (met het eventuele ABS systeem). Gebruik alle versnellingen en rij op de snel en bochtige binnenwegen. Controleer de temperatuurmeter van de olie en het koelwater. Test vervolgens alle mechanische delen, zoals elektrische ramen en ruitenwissers. Andere zaken zoals bijv. Roest en het uitlezen van de boardcomputer kan je laten doen tijdens de aankoopkeuring.

Bedrijfsauto’s volgen en traceren

U kent het wel. U besteld een pakketje bij bijvoorbeeld bol.com en zodra het pakketje onderweg is krijgt u een mail met een track&trace code. Op deze manier kunt u zelf zien waar het pakketje zich bevind. Deze manier van traceren wordt tegenwoordig voor verschillende doeleinden toegepast. Denk maar eens aan bedrijfs auto’s en vrachtwagens.. Door middel van ritsregistratie kan er van alles worden bijgehouden.

Waarom zou u cartracking moeten gebruiken?

Cartracking brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo kunt u op een beeldscherm op kantoor precies zien waar iemand rijdt, hoe hard hij of zij rijdt en wordt het benzine verbruik bijgehouden. Met deze informatie kunt u uw medewerkers adviseren of zelfs trainen om anders te rijden. Door de juiste begeleiding te geven kunnen kosten omlaag worden gebracht. Op het kantoor kan tevens real-time in de gaten gehouden waar alle auto’s zich bevinden. Doordat de auto’s middels GPS verbinding te volgen zijn kan er zodra er een file ontstaat kunnen medewerkers geadviseerd worden om om te rijden. Maar ook in het geval van een spoedklus is het handig doordat de dichtstbijzijnde medewerker op de hoogte kan worden gebracht zodat hij of zij deze spoedklus op pakt. Op deze manier kan er efficiënt en effectief ingespeeld worden op de vraag van klanten. Het zal door de klant als prettig ervaren worden wanneer u bijvoorbeeld aan kunt aangeven dat er een medewerker binnen een kwartier op locatie kan zijn.

Welke leveranciers zijn betrouwbaar?

Inmiddels zijn er veel verschillende leveranciers te onderkennen die diverse track en trace systemen aanbieden. Om er zeker van te zijn dat u met een erkend bedrijf zoals bijvoorbeeld Decos cartracker zaken doet is het belangrijk dat het bedrijf het keurmerk voor ritsregistratie systemen heeft. Wanneer het bedrijf dit keurmerk mag dragen bent u er van verzekerd dat u zaken doet met een erkend bedrijf. Dit keurmerk wordt uitgegeven door een speciale stichting die hier voor is opgericht. De erkende bedrijven kunnen u tevens rapporten aanbieden die ook geschikt zijn voor belastingopgaven. Op deze manier wordt het voor u veel makkelijker om kosten te declareren.

Tweede Kamer op Google Streetview

Steeds meer bedrijven, winkels en instellingen zetten beelden op Google Streetview. De nieuwste in het rijtje is de Tweede Kamer. Wie eens een virtuele wandeling door de plenaire zaal, de handelingenkamer, de centrale hal, de Enquêtezaal en de Stadhouderskamer wil maken, kan nu terecht op Google Maps.