Audi nieuwste modellen

De Duitse autofabrikant van het merk Audi is opnieuw een nieuwe auto aan het ontwerpen onder de naam e-tron. De auto wordt volledig elektrisch en het doel van Audi is om de auto helemaal geen uitlaatgassen te laten uitstoten. Dit zullen de eerste elektrische auto’s zijn van Audi.

De wereld is continue bezig met het duurzaam maken van producten, het redden van de wereld en het milieu. Het is natuurlijk al bekend dat Tesla de grote voorganger is van de elektrische auto’s. Er zijn na Tesla al een aantal elektrische auto’s op de markt gebracht, maar Audi blijft tot nu toe nog achter.

De Audi e-tron modellen

Volgend jaar zal Audi twee nieuwe modellen uitbrengen van het concept Audi e-tron. De auto wordt in twee modellen uitgebracht, De ‘A3 sportback e-tron’ en de ‘Q7 e-tron quattro’. Het eerste model is een prachtige auto met een sportief accent. Deze auto straalt luxe en elegantie uit en is ideaal voor dagelijks gebruik. Het tweede model is een SUV met een bagageruimte van maar liefst 1.835 liter. Het model is groter en sterker dan voorgaande modellen. Het heeft niet alleen stoelverwarming vóór en achter, maar ook is het stuur verwarmbaar en heeft de auto interieurvoorverwarming, zodat je nooit meer hoeft te krabben. Beide modellen voldoen volgens de concept video’s aan alles wat een Audirijder gewend is en nog veel meer dan dat.

Veel auto’s gingen Audi al voor met het uitbrengen van elektrische auto’s. Wij verwachten daarom natuurlijk veel van de nieuwe modellen, Audi laat al enige tijd op zich wachten met de elektrische modellen. De auto’s moeten vernieuwend, uniek en natuurlijk innovatief zijn. De elektrische auto’s van Audi zijn nu al te bezichtigen op de website, maar dit zijn enkel concepten. De definitieve e-tron modellen zijn nog niet officieel uitgebracht. Audi verwacht in 2018 de definitieve elektrische auto’s uit te brengen.

Audi het beste automerk

Niet is Audi alleen bezig met het ontwerpen van deze elektrische auto’s. De Duitse autofabrikant is onder andere bezig met het ontwerpen van maar liefst 20 nieuwe en vernieuwde Audi modellen die zij voor 2019 op de markt willen brengen. Wij zijn heel erg benieuwd naar de e-tron modellen en natuurlijk de modellen die er nog allemaal komen gaan. Maar wie wil er dan ook geen Audi rijden, na tweemaal achter elkaar te zijn gekozen voor beste automerk in 2016 en 2017 door het Amerikaanse consumententijdschrift Consumer Reports.